Segers Zwembadbouw, de specialist in bouwkundige zwembaden, renovatie en onderhoud!

Bouwkundige foliebaden zijn duurzame baden welke gebouwd dienen te worden door vakkundige mensen. Het bouwkundig gedeelte wordt gerealiseerd door middel van speciale bouwblokken (polystyreen). Met deze blokken bouwen wij de meest perfecte en best geïsoleerde bouwkundige zwembaden. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid ervan garanderen een solide kuip welke wij afwerken met scheidingsvlies en gewapende zwembad folie. De blokken worden verankerd geplaatst op een betonnen vloer, voorzien van betonijzers en volgestort met beton. Het grote voordeel van dit soort baden is dat u vrij bent in de keus van maatvoering, vorm, diepte en kleur van de folie.

Een zwembad geheel naar uw eigen wens behoort dus tot de mogelijkheden!

Voor een optimaal resultaat en om uw wensen in vervulling te zien gaan, kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen de lokatie bekijken, geven u een vakkundig advies en brengen een offerte op maat uit. Ook kunnen wij u voorzien van een ontwerp en tekeningen en van de vergunningaanvraag.

Hieronder ziet u het bouwproces van begin tot eind; klik op een afbeelding voor vergroting en uitleg.

Ontwerp fase, waarin alle ideeën en wensen van de klant worden uitgewerkt. Locatie van het zwembad voor aanvang werkzaamheden. De locatie wordt bepaalde en de uitgezette afmetingen worden uitgegraven. De bekisting en bewapening ten behoeve van de betonvloer. De betonlvoer is gestort en de verticale bewapening ten behoeve van de zwembadwand is geplaatst. De luxe inlooptrap en het startblok t.b.v. de jetstream worden uit dezelfde bouw stenen opgebouwd. De inbouwdelen worden in de wanden gemonteerd. De stelrekken zijn aangebracht en het bad is gestut voor het storten van de wanden en de trap. De gehele bak wordt aan de binnenzijde aangekleed met scheidingsvlies. Op de zwembad rand wordt folieblik bevestigd, hier wordt de gewapende folie tegenaan gelast. De trap wordt voorzien van dezelfde gewapende folie en een antislip folie. Het zwembad wordt gevuld met leidingwater. De natuurstenen randstenen worden op de zwembadrand bevestigd. De terras tegels zijn gelegd en de grond rondom geëgaliseerd. Het zwembad na oplevering. Segers Zwembadbouw